Fika, lyssna på musik och lär dig mer om vad träffpunkt Tågaborg har att erbjuda

Måndagen den 6 augusti bjuder träffpunkt Tågaborg in till kick-off efter att ha haft sommarstängt. Det blir musik av Kicki Rundström och träffpunktens volontärer visar upp och berättar om de många olika aktiviteterna som stadens seniorer är välkomna att delta i.

På träffpunkt Tågaborg har du möjlighet att lyssna på spännande föreläsningar, lära dig spela canasta, gå stavgång och mycket mer. När träffpunkten nu slår upp dörrarna igen inför höstterminen hälsas alla seniorer välkomna till vår kick-off. Oavsett om du tidigare har besökt en träffpunkt eller om det är något helt nytt för dig så hoppas vi att du vill komma inom och se om vi har en aktivitet som just du är intresserad av. Är du hungrig så håller vår lunchservering öppet med möjlighet att köpa dagens rätt med sallad, dryck och kaffe. Dagen till ära bjuder vi dessutom alla besökare på fika.

Med start klockan 13.00 spelas det musik, delar av vår målargrupp finns på plats och berättar om sin verksamhet, det blir information om våra gympaprogram och mycket mer. Flera av våra volontärer som håller i de olika aktiviteterna kommer vara på plats och svarar gärna på dina frågor.

Hjärtligt välkommen!

När: 6 augusti, klockan 13-15
Var: Träffpunkt Tågaborg, Tågagatan 32, Helsingborg
Telefon: 042-10 44 94

Läs mer om Helsingborgs träffpunkter på https://helsingborg.se/omsorg-och-stod/aldre/aktiviteter-for-aldre/traffpunkter/