Helsingborgsrummet är en ny plats för dig som vill påverka

Vill du vara med och tycka till om hur Helsingborg ska utvecklas? Ett sätt att göra det är att besöka Helsingborgsrummet som öppnar den 30 maj. Det är en helt ny arena för information och dialog kring stadens framtida utveckling.

Skiss av Helsingborgsrummet

Helsingborgsrummet kommer att bli en viktig mötesplats där du som helsingborgare kan reflektera, tycka till, diskutera och bygga framtidens Helsingborg.

Stadsbyggnadsdirektören ser fram emot att ta del av dialogen

Anna Möller, stadsbyggnadsdirektör

– I Helsingborgsrummet kan invånare, besökare och företagare ta del av den utveckling som pågår och planeras i staden. Jag ser fram emot att ta del av de åsikter, idéer och tankar om framtidens Helsingborg som kommer att väckas i dialogen med varandra, säger Anna Möller, stadsbyggnadsdirektör i Helsingborgs stad.

Lokalen invigs den 8 juni

Helsingborgsrummet invigs den 8 juni klockan 17.00 i samband med H22 City Expo. Kommunstyrelsens ordförande Peter Danielsson (M) och vice ordförande Jan Björklund (S) informerar om vad de vill att Helsingborgsrummet ska kunna betyda för staden samt hur de vill att invånare, besökare och företagare ska delta i utvecklingen av vår stad. Helsingborgsrummet öppnar 30 maj.

Öppettiderna hittar du på denna sida.