Höstlov i Helsingborg

Under vecka 44, från den 26 oktober till den 1 november är det höstlov. Kalendern är redan fylld med extra många aktiviteter. Du hittar alla aktiviteter och information om hur du anmäler dig i vår aktivitetskalender.

Detta kan du göra

På lovet finns det flera aktiviteter för dig som är ung i Helsingborg. Du kan bland annat hänga med till det kusliga äventyrshuset Boda borg, delta i zombiewalk, utmana dig i höghöjdsbanorna på Upzone, och prova på zipline och rodel på Kungsbygget. De flesta av aktiviteterna är gratis och till våra utflyktsmål åker vi gemensamt från Helsingborg. Alla aktiviteter hittar du på helsingborg.se/joinaoss. Dessutom kan du:

  • Gå en kurs i foto och film
  • Delta i olika dans-workshops
  • Halloween-pyssla
  • Se några av de bästa breakdansarna utmana varandra i årets upplaga av Battle Royale
  • Hänga med till Jumpyard och Tropikariet

Höstlov på stadens fritidsgårdar, mötesplatser och aktivitetshus

Våra fritidsgårdar och mötesplatser erbjuder flera roliga aktiviteter under lovet. Här kan du bland annat njuta av våffel-brunch, delta i fifa-turnering och prova på klättring. På våra aktivitetshus kan du bland annat tävla i att pimpa den häftigaste halloween-pumpan, spela musik, kolla på film, prova på ludosport och mycket mer.

Få tips på aktiviteter i sociala medier

På instagramkontot @joinaoss tipsar vi om aktiviteter från kalendern. Du kan även följa stadens anläggningar i deras egna sociala medier. På helsingborg.se/ungfritid hittar du länk till respektive anläggning.

Du hittar alla aktiviteter på helsingborg.se/joinaoss

Hur påverkas höstlovsaktiviteterna av coronaviruset covid-19?

Helsingborgs stad följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har anpassat lovprogrammet utifrån det. Vi uppdaterar informationen på helsingborg.se/joinaoss om någon lovaktivitet förändras.