Hylla din kommunala vardagshjälte

När fick du bra kommunal service senast? Nu har du chansen att ge en särskild hyllning till en person eller en verksamhet inom Helsingborgs stad som gett dig god service. Föreslå din kandidat till utmärkelsen ”Årets serviceupplevelse”.

Vår uppgift är att ge service till invånare, företag och besökare. Nu behöver vi din hjälp med att hitta våra förebilder. Vi söker namn på personer eller verksamheter inom staden som vi kan lära och inspireras av. Och vem är bättre lämpad att berätta vad som är god kommunal service än du som fått service av oss?

Hur gör jag?

Lämna ditt förslag genom att fylla i ett formulär här.

Allt du behöver göra är att ange namn på den person eller verksamhet du föreslår och berätta varför kandidaten förtjänar utmärkelsen ”Årets serviceupplevelse”. Lämna ditt förslag senast den 31 mars.

Vem kan jag föreslå?

Kanske har du en duktig lärare eller förskolepedagog som du skulle vilja föreslå? Kanske har du mött en socialsekreterare eller en undersköterska som verkligen gjort skillnad? Kanske vill du hylla en fastighetsskötare på Helsingborgshem, en kundtjänstmedarbetare på Öresundskraft, en stuvare på Helsingborgs hamn eller en entrévärd på Sofiero?

Utmärkelsen kan delas ut till personer som är anställda i någon av stadens förvaltningar eller i något av stadens helägda bolag.

Här kan du läsa mer om utmärkelsen.

PS. Har du haft en dålig serviceupplevelse? Dela gärna med dig av dina synpunkter och klagomål. Tillsammans gör vi Helsingborg bättre.