Hylla din kommunala vardagshjälte

När fick du bra kommunal service senast? Nu har du chansen att ge en särskild hyllning till en person eller en verksamhet inom Helsingborgs stad som gett dig god service. Föreslå din kandidat till utmärkelsen Årets serviceupplevelse.

Helsingborgs stads uppgift är att ge service till invånare, företag och besökare. Nu behöver vi din hjälp med att hitta våra förebilder. Vi söker namn på personer eller verksamheter inom Helsingborgs stad som vi kan lära och inspireras av. Och vem är bättre lämpad att berätta vad som är god kommunal service än du som fått service av oss?

Hur gör jag?

Allt du behöver göra är att ange namn på den person eller verksamhet du föreslår och berätta varför kandidaten förtjänar utmärkelsen Årets serviceupplevelse. Föreslå en kandidat till Årets serviceupplevelse.

Vem kan jag föreslå?

Kanske har du en duktig lärare eller förskolepedagog som du skulle vilja föreslå? Kanske har du mött en socialsekreterare eller en undersköterska som verkligen gjort skillnad? Kanske vill du hylla en fastighetsskötare på Helsingborgshem, en kundtjänstmedarbetare på Öresundskraft, en stuvare i Helsingborgs hamn eller en entrévärd på Sofiero?

Utmärkelsen kan ges till personer som är anställda i någon av stadens förvaltningar eller i något av stadens helägda bolag, det vill säga Helsingborgshem, Öresundskraft, Helsingborgs Hamn och Helsingborg Arena och Scen. (Helsingborg Arena och Scen driver Sofiero, Stadsteatern, Konserthuset och Helsingborg Arena.)

Här kan du läsa mer om utmärkelsen Årets serviceupplevelse.