Testa att vinterbada i Öresund under Kallbadsveckan i Helsingborg 2020

29 januari till 3 februari 2020 är det åter dags för Kallbadsveckan i Helsingborg. Evenemanget fortsätter in på sitt andra år, där stadens tre kallbadhus tillsammans erbjuder en fullspäckad vecka med olika aktiviteter, spännande föreläsningar och kalla bad i Öresund.

Se film om att kallbada på Youtube.

Du kan köpa ditt badpass på kallbadsveckan.se

Kallbadsveckans program innehåller bland annat bastuchill, aufguss, kvällsdopp och bastuyoga, samt föreläsningar med kallbadsprofiler på årets tema badhistoria.
En nyhet i programmet är Kallbadsveckans paneldialog där du får möta kallbads-stammisar som delar med sig av sina personliga berättelser om kallbad. Nytt är också att föreläsningarna sker på olika platser i Helsingborg, där bland annat Chocolatte och Lakritsfabriken är två nya programpunkter.

Lilla och Stora badpasset

Du kan köpa ditt badpass på kallbadsveckan.se. Det finns olika pass. Lilla badpasset kostar 149 kronor och Stora badpasset  399 kronor.

  • Lilla badpasset består av föreläsningar, samt bad och aktiviteter på alla kallbadhus under en valfri heldag under Kallbadsveckan.
  • Stora badpasset ger dig tillgång till allt under hela veckan.
  • Stora badpasset VIP är nytt för i år. Du som är stammis och har ett hel- eller halvårskort på ett av stadens tre kallbadhus kan köpa Stora badpasset till ett rabatterat pris.

Förra året kom det över 100 kallbadssugna gäster till Kallbadsveckan och med det växer kallbadstraditionen sig både större och starkare i Helsingborg.

Läs mer om Kallbadsveckan 2020 på Kallbadsveckans webbplats.