Nu kan du köpa biljetter till Kallbadsveckan 2022

Äntligen kan stadens tre kallbadhus bjuda in till Kallbadsveckan igen. Den 26–31 januari är du välkommen att njuta av en vecka fylld med aktiviteter, spännande föreläsningar och kalla bad i Öresund.

Från och med den 1 oktober kan du köpa badpass på kallbadsveckan.se

–  Vi är väldigt glada över att kunna bjuda in både nybörjare och rutinerade kallbadare till SPA på Helsingborgsvis och en möjlighet att njuta av nya härliga upplevelser igen, säger Mia Jansson som är anläggningsföreståndare på Kallis och Pålsjöbaden.

Kallbadsveckan som arrangeras för tredje året erbjuder bland annat morgondopp, bastuextrem, yoga, utmanande träningspass och intressanta föreläsningar med kallbadsprofiler på årets tema– Må väl, må bra. Precis som tidigare år är det ett samarbete med både hotell och olika aktörer i staden, verksamheter som har haft det extra tufft under pandemin.

–  Det betyder så mycket för besöksnäringen i Helsingborg att evenemang kommer igång. Kallbadsveckan som evenemang utvecklas och växer från år till år, vilket också bidrar till och stärker vårt arbete med hållbar destinationsutveckling. För oss är det viktigt att vara med och utveckla nya reseanledningar som lockar besökare utanför den traditionella högsäsongen, säger Anette Lindstrup, näringslivsutvecklare i Helsingborgs stad.

Se alla medverkande aktörer och programpunkter på kallbadsveckans webbplats.

Du kan köpa ditt badpass på kallbadsveckans webbplats.

Datum och plats

Kallbadsveckan pågår på Helsingborgs tre kallbadhus Kallis, Pålsjöbaden och Rååbaden den 26 till 31 januari 2022.

För mer information, kontakta

Mia Jansson, anläggningsföreståndare på Kallis och Pålsjöbaden: 070-307 01 44
Anette Lindstrup, näringslivsutvecklare i Helsingborgs stad: 073-231 57 99