Nu skyltar staden med H22 City Expo

Nu har 65 skyltar med pandemibudskap runt om i Helsingborgs kommun folierats om för att hälsa helsingborgare och besökare välkomna till stadsmässan H22 City Expo.

Staden satte upp skyltarna under coronapandemins första år 2020 med budskap som ”Håll avstånd” och ”Tack för att du tränar utomhus” och ”Corona tar inte hänsyn, gör du?”.

– Vi placerade ut dessa skyltar under pandemin på platser där vi vet att helsingborgare bor och rör sig. Att återanvända skyltarna till H22 City Expo kändes som en självklarhet, säger projektledare Filip Egger på Helsingborgs stad.

Under vintern föddes idén att återanvända skyltarna i samband med stadsmässan H22 City Expo. De senaste veckornas regn och kyla har försenat arbetet, men på onsdagen vid Medevi idrottsplats i Påarp visade aprilvädret sig från sin bästa sida.

– Arbetet är inte så kul när det blåser, och svårt när det regnar, eftersom vatten lätt kommer in under foliering och det blir svårt att få det platt. I dag är en perfekt dag, säger Emil Klevsäter, montör på 4sign Helsingborg.

Nu återstår endast tio skyltar, bland annat på Gröningen och Norrvalla idrottsplats.

Läs om stadsmässan på H22 City Expo:s webbplats.