Ta chansen och tyck till om Gåsebäck

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Bor du eller jobbar du i Gåsebäck? Funderar du på att flytta in i området? Den 16 februari och 14 mars har du möjlighet att vara med på workshoppar och tycka till om området. Du kan också tycka till digitalt. Hur vill du beskriva Gåsebäck, finns där något som behöver förbättras?

– Helsingborgs stad vill få en bild av hur helsingborgarna ser på och upplever Gåsebäck. Ett sådant underlag blir ett stöd i det kommande arbetet då området nu successivt omvandlas till en blandad stadsdel med bostäder, verksamheter och grönområden, säger Helena Taps som är planarkitekt för Gåsebäck.

Workshoppar vid två tillfällen

  • torsdagen den 16 februari klockan 17–19
  • tisdagen den 14 mars klockan 17–19.

Varje workshop bygger på ett aktivt deltagande, där deltagarna har en möjlighet att komma med förslag och idéer om hur Gåsebäck kan utvecklas.

Det bjuds på kaffe, te och fika.

– Alla är välkomna som är intresserade av Gåsebäcks framtid, säger Johan Persson, kommunikatör. Vi hoppas nå helsingborgare som har idéer om framtidens Gåsebäck. Deltagarna kan vara allt från ungdomar till pensionärer som är aktiva på Jutan, lokala företagare och fastighetsägare, samt dem som är verksamma i brandstationen på Gåsebäck. Alla är givetvis välkomna.

Plats: Helsingborgsrummet, Henckels torg 3 i Oceanhamnen. Ett tips är att gå över bron, bakom Helsingborg Central. Läs mer om Helsingborgsrummet. Helsingborgsrummet | Helsingborg.se

Så anmäler du dig och deltar

Anmäl dig till workshop och delta i vår undersökning via webbplatsen www.placetoplan.com. Om du inte vill besvara enkäten men delta i en workshop kan du gå direkt till punkt nummer 6 som ligger längst ned på sidan. Skicka in om du vill bli inbjuden. Det går också bra att anmäla dig per mejl till helena.taps@helsingborg.se senast den 14 februari.

Du kan också delta i stadens undersökning via denna QR-kod.

Max 50 personer kan delta per workshop, först till kvarn-principen gäller. Du kan delta i undersökningen till och med den 21 mars.

Det tar cirka 5 minuter att fylla i undersökningen.

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.