Savannha städ-, entreprenad- och kringservice AB

Vi är ett familjeägt serviceföretag. Vår långa branscherfarenhet tillsammans med noggrannhet och vårt trevliga kundbemötande har gjort att vi är mycket uppskattade både kommunalt och privat. Vi strävar efter en öppen ärlig och igenkännande kundkontakt med god tid för att serva dig dina önskemål. Finns det tid över stannar vi gärna kvar hos dig på en kopp fika som vi gärna tar med oss till dig.

Hemserviceinsatser som erbjuds

Vi erbjuder kommunala insatser städ, tvätt, inköp. Du väljer själv som kund vad du önskar få utfört i ditt hushåll när det gäller städ. Vi arbetar efter ditt önskemål med dig i centrum och strävar alltid efter bättre kvalitet.Vi är mycket noggranna med att hålla dina önskemål levande och kommer därför tilldela dig samma insats-entreprenör och ge dig ditt hus den omsorg du önskar.

Tilläggstjänster som erbjuds

Vi erbjuder dig som kund allt inom RUT-delen som flyttstäd, storstäd, röjning, fönsterputs in- och utvändigt, grovstädning samt lättare omsorgsinsater såsom ledsagning, avlösarservice, hjälp med sopor, renbäddning, hygien, hjälp vid dusch, rakning, tandborstning, rengöring av tekniska hjälpmedel, hjälp vid påklädning och måltidsstöd.

Här utför vi våra tjänster

I hela Helsingborg.

Vem tar hand om synpunkter och klagomål?

Kunder samt anhöriga är varmt välkomna att kontakta verksamhetchef Loella Borefur på tel. 0733-66 44 64, dagligen måndag-fredag 8:00-16:00.

Hur följer vi upp kvaliteten på utförda insatser?

Vi arbetar med ett salutogent förhållningssätt med dig som invidvid i centrum. Alla insatser ska leverera god kvalitet med medbestämmanderätt, samma ankomstdagar och ankomsttider samt alltid följas upp av ansvarig arbetsledare både med dig som brukare men även med anhöriga för att säkerställa kundnöjdhet och god kvalitet. Insatsen följs upp enligt önskemål från alla parter.

Övriga upplysningar

Vår personal är serviceminded, förstående och igenkännande med stor bred erfarenhet av olika människors livsöden. All personal har olika erfarenheter av äldrevård samt har genomgått våra obligatoriska utbildningar inom demens och äldrevård, palliativ vård, munhälsa samt vikten av rörelse. Alla vår personal är även utbildad i hjärt- och lungräddning.

Tel. 042-400 00 52, måndag – fredag, kl. 8-17.
Adress: S:t Clemensgatan 1, 252 34 Helsingborg
E-post: savannha@telia.com
Webbplats: www.savannha.net

Savannha städ-, entreprenad- och kringservice AB (pdf, 43 kB)

Vård- och omsorgsförvaltningen reserverar sig för eventuella ändringar.