Savannha städ-, entreprenad- och kringservice AB

Ett mindre familjeföretag som garanterar dig 100% service, engagemang och noggrannhet. Vi är idag verksamma i hela nordvästra Skåne, där vi först och främst värnar om god kontakt med våra kunder, punktlighet på plats och stor ordning och reda.

Hemserviceinsatser som erbjuds

Städ, tvätt, inköp och tillfällig tjänst.

Tilläggstjänster som erbjuds

Vi utför allt inom städserviceområdet, t ex fl yttstäd, företagsstäd, sanering, dödsbostäd, skötsel och service av trädgårdar, nybyggnationer samt renoveringar.

Här utför vi våra tjänster

I hela Helsingborg.

Vem tar hand om synpunkter och klagomål?

Städansvariga Loella Borefur, tel 0738-16 00 58.

Hur följer vi upp kvaliteten på utförda insatser?

Med intervallbesök enligt önskemål från kund. Vi är mycket duktiga på den biten. Service till 100%.

Övriga upplysningar

Vi är mycket måna om alla våra kunder som vi gärna vill etablera en varm, personlig och omtänksam relation med, som är ömsesidig från båda håll. Ärlig kommunikation samt ett överväldigande, noggrant jobb är vår ambition.

Det är endast en och samma service entreprenör som kommer till er bostad för att ni tillsammans ska kunna skapa förtroende och tillit och få era insatser utförda på bästa sätt.

Vi har lång erfarenhet av service inom Lov då vi är godkända som leverantör i alla kommuner i nordvästra Skåne.

Loella Borefur, tel 0738-16 00 58 måndag-fredag 08.00-17.00.
Adress: S:t Clemensgatan 1, 252 32 Helsingborg

Savannha städ-, entreprenad- och kringservice AB (pdf, 43 kB)

Vård- och omsorgsförvaltningen reserverar sig för eventuella ändringar.