Bli volontär

Så roligt att du vill bli volontär! Första steget till att bli volontär inom Helsingborgs stad är att du fyller i en intresseanmälan. Sedan bjuder vi in dig till en träff på volontärcenter där du får veta mer om uppdragen vi har och du kan berätta om dig, så att vi hittar uppdrag som passar dig.

Här fyller du i intresseanmälan för att bli volontär. Uppgifterna om dig använder vi för att hålla kontakt med dig och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag.

Alla volontärer lämnar även in ett utdrag från polisens belastningsregister. Vi har en blankett som du kan fylla i, så du behöver inte beställa utdraget innan du kommer till oss.

Har du några frågor kan du kontakta oss på volontärcenter genom att skicka ett mejl till volontarcenter@helsingborg.se eller genom att ringa till oss på 042-10 50 00 (fråga efter volontärcenter). Vi finns på Stortorget 17 i Helsingborg.

Vill du hellre fylla i intresseanmälan på engelska, kan du använda denna länk.

Vill du hellre fylla i en intresseanmälan på papper så kan du ladda ner blanketten här (pdf 298 kB).

Alla våra uppdrag kräver ett uppvisat utdrag från polisens belastningsregister. Du behöver vara minst 16 år för att bli volontär.