Anmälan till Helsingborgklassikern

Kul att just du är intresserad av att göra Helsingborgsklassikern. Här har vi samlat all information du behöver. Tänk på att anmälan ska gå via din skola och via I love Hbg för att du ska bli rätt registrerad och nyttja möjlighet att genomföra dessa lopp kostnadsfritt.

Du som Vårstädat med din skola via I love Hbg och är mellan 8-16 år bjuds på startavgifter i samtliga lopp som ingår i Helsingborgs ungdomsklassiker. (värde 700 kr)

När du genomfört delmoment 1, löpning och delmoment 2, simning så kommer du när du anländer till cyklingen att få ut din klassikertröja för att med denna kunna genomföra ditt sista lopp och vid målgång då erövra din klassikermedalj!

På Helsingborgsklassikerns webbplats kan du läsa mer om de olika loppen.

Anmälan – Senast 7 april vill vi ha in era anmälningar

Ni anmäler era elever genom att mejla in en lista, till ilovehbg@helsingborg.se, på de elever som vill delta. Uppge skolans namn, elevernas namn, elevernas personnummer, elevernas adress. Vidare information om hur eleverna gör vid tävlingsdags kommer när vi fått in era anmälningar.

De här loppen ingår i ungdomsklassikern

Springtime – 6 maj 2017

Löpning minst 5 km – Ungdomsklassikern

Open water – 12 augusti 2017

Simning minst 200 meter i öppet hav – Ungdomsklassikern

(Barn 8-10 år som inte kan eller vill genomföra simning i öppet hav har möjlighet att lämna in ett bevis på att man klarat av kravet för simborgarmärke. Vid anmälan kommer vidare information om hur detta då går till. Här finns mer information om simborgarmärket.

Barncancertrampet

Cykling minst 2,5 mil – Ungdomsklassikern

Tre lopp under samma år

Om du genomför samtliga tre lopp under samma år så har du gjort Helsingborgs ungdomsklassiker.

Frågor?

Om ni har frågor och funderingar så hör av er till ilovehbg@helsingborg.se.