Hur använder du parken på Fredriksdal?

Hösten 2020 börjar vi utveckla parken på Fredriksdal med ambitionen att skapa en tryggare miljö med nya mötesplatser och ny lekplats. Därför vill vi veta hur du använder parken och hur du tycker att den kan bli bättre. Du hjälper oss genom att svara på några korta frågor här.

Om du svarar på frågorna innan 10 juni kan du vinna ett presentkort värt 150 kronor som gäller i många butiker och restauranger i city. Vi tar tacksamt emot svar även efter det, men möjligheten att vinna presentkort slutar 10 juni.

Svara på frågorna här!

Flytta stolen efter solen hela sommaren

Från början av juni finns det stolar och bord i parken på Fredriksdal som du gärna får använda och flytta runt som du vill inom parken fram till 31 augusti då vi plockar in dem igen. Det är elever från årskurs 8 på Kubikskolan under ledning av gatukonstnären Tim Nedrup som har hjälpt oss måla och snygga till möblerna. Vi är nyfikna på om/hur möblerna används och flyger därför med drönare över området några gånger i sommar för att se hur de används i parken.

Startskott för utvecklingen av parken på Fredriksdal

Det här är startskottet för utvecklingen av parken på Fredriksdal; ett samverkansprojekt där vi arbetar med trygghetsfrågor, grönstruktur och lek för att höja gröna kvaliteter, trygghet och trivsel i området.