Konsert av invånare för invånare

Var med och skapa en föreställning med Helsingborgs Symfoniorkester. Med hjälp av workshopledare blir dina och andra deltagares kreativa idéer till en föreställning som ackompanjeras av hela symfoniorkestern i maj 2022.

Det är gratis att delta i projektet och alla är välkomna. Du kan komma hit om du är intresserad av: musik och sång, berättelser och dikter, skådespel, dans, måleri, kläddesign, smink eller andra uttryck. Du träffar kompositören och en teaterledare som hjälper och coachar dig att locka fram och, vid behov, gör dina tankar mer tydliga.

Datum våren 2022

  • Varje onsdag klockan 18.00–21.00 på Tryckeriet, Vasatorpsvägen 1B
    (inställt onsdag 16 februari och ersätts med lördag 29 februari klockan 11-14)

Anmäl dig till de datum du vill delta. I anmälningsformuläret finns också information om vilka intresseområden du kan engagera dig i.

Har du frågor? Mejla oss dina tankar.

I projektet kan du delta med en liten eller stor idé som du bär på. Det kan handla om en text. Det kan handla om en melodi. Det kan handla om dans, bilder, foton eller kläddesign. Den kan handla om allt eller nästan inget och din idé behöver inte vara färdig. Allt är värdefullt för det kreativa skapandet. Du väljer själv hur du vill delta: på scen, bakom scen eller i skapandeprocessen medan vi skapar riktlinjer och ramar som främjar kreativiteten.

Vad händer sedan?

Projektet leder fram till en större konsert med hela orkestern i slutet av maj 2022. Båda föreställningarna framförs på Tryckeriet inför publik.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?