Tack för att ni hjälper till på isbanan på sundstorget!

Ett stort tack till alla de föreningar som vill vara med och bemanna isbanan på Sundstorget och hjälpa till med att hyra ut skridskor!

Söndagen den 29 november öppnade isbanan på Sundstorget! Här kan man åka skridskor gratis till och med sportlovet 2021. Vi är glada att så många föreningar vill hjälpa till med att bemanna isbanan. Nu har anmälningstiden gått ut.

Om passen vid isbanan på Sundstorget

Passen är förlagda på fredag, lördag och söndag klockan 12:00 –18:00. Under jullovet och sportlovet är passen förlagda från måndag–söndag. Röda dagar är passen klockan 12:00 –16:00.

För varje pass får föreningen 1 500 kronor. Föreningen får dessutom intäkterna för uthyrningen av skridskor under passet.  Ersättningen betalas ut i en klumpsumma under 2021.

Det finns även möjlighet för föreningen att sälja kaffe/te och kakor.

Olycksfallsförsäkring

Personer som bemannar isbanan är olycksfallsförsäkrade av Helsingborgs stad. Helsingborg stads kollektiva olycksfallsförsäkring.

Rapportera efter varje pass

För att försäkringen ska gälla och för att ersättningen ska betalas ut är det viktigt att föreningen rapporterar efter varje pass. Det gör du genom att fylla i formuläret nedan:

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?