Upptäck Helsingborgs badplatser med appen Badplatsjakten

Upptäck Helsingborgs badplatser med appen Badplatsjakten

Visste du att Helsingborg har massor med härliga badplatser? Med appen Badplatsjakten blir det extra kul att upptäcka dem alla!

Så här gör du för att spela

  1. Ladda hem appen ”Badplatsjakten” i App Store (iPhone) eller Google Play (Android).
  2. Välj ut en badplats och ta dig dit, gärna genom att cykla eller promenera.
  3. När du är framme ska du leta reda på en fyrsiffrig kod. Koden är ganska bra på att gömma sig, så du måste kanske leta en stund innan du hittar den!
  4. När du har hittat koden skriver du in den i appen.

När du har hittat 10 koder

När du har besökt tio badplatser och skrivit in koderna därifrån, kan du hämta ut en fin strandväska hos Helsingborg Kontaktcenter! Hämta den senast 31 augusti 2020. Gäller så långt lagret räcker och mot uppvisande av 10 stjärnor i appen.

När du har hittat 20 koder

Om du besöker tjugo badplatser och lyckas hitta deras koder kan du vara med i utlottningen av Citypresentkort, värde 250 kronor styck. För att vara med i utlottningen ska du mejla till badplatsjakten@helsingborg.se och uppge namn, ålder, e-post och telefonnummer tillsammans med svar på frågan: Vilken tyckte du var den härligaste badplatsen? Motivera varför!

Tävlingen pågår fram till 31 augusti 2020, så skicka in din motivering innan dess. En jury från stadsbyggnadsförvaltningen väljer ut vinnarna. Vinnarna meddelas via e-post den 7 september 2020. Vinsten hämtas ut på Helsingborg Kontaktcenter mot uppvisande av legitimation och 20 stjärnor i appen. Är du under 18 år ska du även uppge namnet på vårdnadshavaren i ditt mejl till oss, som sen måste följa med och legitimera sig vid utlämning av vinst.

Det går bara att tävla en gång per person.