Fritidsgårdar och mötesplatser

I Helsingborgs stad finns ett stort antal fritidsgårdar och mötesplatser för dig som är ung i Helsingborg. Hit kan du komma för att umgås med nya och gamla vänner, delta i tävlingar och aktiviteter, lära dig något nytt och utvecklas tillsammans med andra.

Fritid Helsingborg på sociala medier

På våra fritidsgårdar och mötesplatser råder nolltolerans mot alkohol och droger och alla former av kränkande behandling. Hos oss ska alla känna sig trygga och sedda. Vi strävar också efter att du som har en funktionsnedsättning ska kunna delta i den dagliga verksamheten på lika villkor.

Hitta till våra fritidsgårdar och mötesplatser

I menyn kan du läsa mer om respektive fritidsgård och mötesplats. Du kan också söka via kartan nedan.  I sökfältet kan du göra en sökning på en fritidsgård, mötesplats eller adress. Kartan innehåller även information om andra anläggningar i Helsingborg som exempelvis sporthallar, simhallar och idrottsplatser.

Visa karta

Har du en fråga?

Eller vill du prova någon särskild aktivitet? Hör av dig till oss på Fritid Helsingborg så kan vi guida dig. Du kan skriva till oss på Facebook eller prata med din närmsta fritidsledare. Du kan även kontakta en fritidsgård direkt på telefon eller mejl. Du hittar fritidsgårdarnas kontaktuppgifter på respektive sida.

Lov i Helsingborg

Under loven händer massor för dig som är ung i Helsingborg. Inför varje lov samlar vi alla aktiviteter, utflykter och läger på helsingborg.se/lov. Där kan du filtrera din sökning på vecka, ålder och typ av aktivitet för att du enkelt ska hitta något som passar dig.

Bli ditt bästa jag hos Fritid Helsingborg

Flera av våra fritidsgårdar och skolor arbetar efter ”Bli ditt bästa jag”, en verksamhet där vi fokuserar på fysisk aktivitet och att må bra. För att du ska få en meningsfull fritid planerar våra fritidsledare fritidsgårdens aktiviteter tillsammans med dig. Här kan du läsa mer om Bli ditt bästa jag.

Fler länkar till en aktiv fritid