Bodde du på Drottninghög 1972?

Inför den stora stadsmässan H22 (som till stor del kommer att ta plats på Drottninghög och i Oceanhamnen) planerar kulturförvaltningen i Helsingborg att inreda en lägenhet i samma anda och stil som den kan ha sett ut 1972. Vi söker därför personer som har anknytning till 1970-talets Drottninghög eller som bor på området i dag. Eventuellt bodde du där, arbetade på Drottninghög eller känner någon som gjorde det.

Drottninghög på 1970-talet

Fotograf: AB Helsingborgs-Bild, 1971-05-21 ©Kulturmagasinet/Helsingborgs museer

Vi vill också berätta om de förändringar Drottninghög genomgått under årens lopp. Kanske bor du på Drottninghög i dag och vill vara med i arbetet genom att dela dina erfarenheter och berättelser från området under 2000-talet.

Vi söker personer som vill och kan lägga ner lite tid och engagemang för att arbeta fram idé och innehåll både till lägenhet men också till kringaktiviteter.

Projektet är ett samarbete mellan Dunkers kulturhus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborgshem, Helsingborgs museer, Idé A Drottninghög och Projekt DrottningH.

Tidsåtgång: Cirka 2-4 timmar per vecka under en begränsad period. Notera att det under vissa veckor kan bli färre än två timmar och andra fler än fyra timmar.

För frågor: kontakta 72pah22@helsingborg.se eller Sonja Kolesar 0733-32 75 96.

Nyfiken? Skicka då in din intresseanmälan.

Använd formuläret nedan. Motivera varför just du vill vara med i projektet och hur din anknytning till Drottninghög ser ut. Då vi utför intervjuerna löpande är det viktigt att du skickar in din intresseanmälan så fort som möjligt.

Du kan också skicka din intresseanmälan till:

Dunkers kulturhus
Att: Sonja Kolesar
251 89 Helsingborg

Sista ansökningsdag: 29 november