Our walk of nature

Our walk of nature är ett projekt där två personer ska vandra genom Europa under 1 års tid, och samtidigt plocka upp skräp. Den 24 februari har de en kickoff i Helsingborg och vill samla så mycket folk som möjligt för att rensa upp Helsingborgs allmänna platser

Alla är välkomna att hjälpa till och man behöver inte att ha anmält sig innan start.

För er som vill gå i samlad trupp tänkte vi börja i Furutorpsparken klockan 11.00. Där börjar vi med att hälsa alla välkomna! Vi beger oss därefter till GA Torg och Söder för att fortsätta plocka upp skräp där. Det går bra att ansluta sig på vägen ifall man inte hinner till introduktionen i Furutorpsparken.

Nästa hållplats blir Stadsparken vid biblioteket. Vi städar i den mån vi kan och har möjlighet till, även om du bara är med och städar under den halvtimmen i stadsparken så är vi tacksamma för hjälpen.

Vi avslutar med en sista runda i Slottshagen vid Kärnan innan vi tackar och avslutar vid Grytanscenen kl 14. Detta kommer ske över timmarna då det vanligtvis är lunchtid så ta med er picknick och lite frukt att äta under tiden vi går.

Tid: fredag 24 februari klockan 11:00
Ålder: alla
Plats: Vi träffas i Furutorpsparken klockan 11:00
Pris: Gratis

Tänk på att det kommer vara kallt så klä er varmt. Ta med egna påsar hemifrån för säkerhets skull då vi inte kommer att veta hur många som kommer att delta.

Ingen anmälan krävs.

Mer information: 0723-37 18 68 eller ourwalkofnature@gmail.com
Läs mer och delta i vårt evenemang på Facebook.
Arrangör: Our walk of nature