Art&Soul: chakra, healing och måleri

25 september 2024, 17:00 - 19:00

25 sep
Art&Soul: chakra, healing och måleri

Under sensommaren har du möjlighet att utforska ditt inre genom konsten och programserien Art&Soul. Vi bjuder på chakra, healing, tarot, intuitivt skrivande, meditation och kroppslig närvaro. Kan konsten fungera som en kanal in i vårt undermedvetna?

I denna chakraworkshop utforskar du din energikropp genom meditation, måleri, healing och samtal. Efter en genomgång av chakrasystemet får du via meditation tona in till varje chakras energi och sedan ge dem en form via måleriet innan du fyller på ny energi och släpper på inre blockeringar med mjuk healing. Det här är en workshop både för dig som är van att röra dig i spirituella kretsar eller aldrig har tagit ordet healing i din mun.

Workshopen leds av Therese Jarmo, som har stor erfarenhet av att vägleda andra till deras inre liv. Hon har en naturlig förmåga att plocka ner spiritualiteten på jorden.

Om Therese Jarmo
Therese Jarmo driver Chakraakademin i Helsingborg. Med dina chakran som ständig utgångspunkt erbjuder hon healing, workshops, spirituell vägledning, regressioner, inspirerande och läkande online-event, kurser och retreats. Med chakrasystemet som karta och intuitiv vägledning hjälper hon dig att återknyta kontakten till din spirituella sida och att finna inre visdom för att kunna leva ett liv från hjärtat.

När: 25 september 17.00–19.00
Plats: utställningshall 4
Entré: ordinarie 195 kronor, 165 kronor med Kulturkortet. Paketpris för alla tre Art&Soul-tillfällen 450 kronor.

Art&Soul: chakra, healing och måleri

  • 25 september 2024, 17:00 - 19:00
  • Längd: 2 timmar

Plats

Dunkers Kulturhus
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Visa på karta

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.