Profiler på Gantofta skola

Innebandyprofil

På Gantofta skola har vi vår populära Innebandyprofil för åk 6-9. Här får elever som både har tränat innebandy eller är helt ny inom sporten chansen att träna med professionell tränare vid 2 tillfällen i veckan. Vi har sett resultat på att fysisk aktivitet främjar elevernas inlärning!

Scienceprofil

Vi har även för åk 7-9 startat upp en helt ny Scineceprofil med inriktning på hållbar utveckling. Profilen passar för dig som har ett intresse för de naturvetenskapliga ämnena. På profilen jobbar man tillsammans med en kompis med egna riktiga projekt, som presenteras av Lunds Universitet, inom antingen odling eller programmering. Eleverna på Scienceprofilen får även åka på studiebesök under läsåret och möta spännande forskare och deras arbetsplatser!

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.