Begränsad framkomlighet på Kullavägen 15-27 april

Från måndag 15 april 2024 anlägger vi ett körfält för vänstersväng på Kullavägen strax norr om Uppåkragatan. Det gör vi för att det ska bli enklare att ta sig till bensinstationen och verksamheterna där och för att öka framkomligheten på Kullavägen. Under arbetet är dock ett körfält avstängt och det är risk för köer.

Så påverkas du

Från måndag 15 april cirka klockan 9.00 är ett körfält avstängt från Uppåkragatan och cirka 200 meter i riktning mot väg 111. Trafiken kan passera i det andra körfältet växelvis. Det är därför risk för köer, speciellt under rusningstrafik. Går allt som planerat är vi klara 27 april.

Mellan onsdag 24 april och fredag 26 april är Kullavägen enkelriktad från Maria stationsgata och Uppåkragatan/Spannmålsgatan. Trafiken mot centrum leds om via Spannmålsgatan, Harvgatan och Pilshultsvägen.

Karta

Visa större karta

Vi behöver ditt godkännande för att ta dig vidare

Den här delen av hemsidan visar innehåll från ArcGIS. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

En del av arbetet med ombyggnaden av Maria stationsgata

Arbetet är en del i projektet med att bygga om Maria stationsgata. Vi bygger om för att göra det enklare att ta sig till Maria station, Mariastaden och Berga oavsett om du går, cyklar, åker bil eller buss. Läs mer om ombyggnaden av Maria stationsgata.

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.