Nya öppettider i receptionen på Idrottens hus

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Från och med 1 januari 2023 har receptionen på Idrottens hus nya öppettider. Om du har bokat lokal och behöver hämta en nyckel eller tagg när receptionen är stängd kan du göra det i nyckelskåpet på Idrottens hus, om du beställer det i förväg.

Receptionen på Idrottens hus kommer från och med 1 januari vara stängd på kvällar och helger. De nya öppettiderna i receptionen är måndag–fredag: 08.00–18.00.

Har du bokat lokal och behöver hämta ut en nyckel eller tagg när receptionen är stängd kan du göra det i nyckelskåpet vid huvudentrén när Idrottens hus är öppet. Öppettiderna är måndag–fredag: 08.00–22.00, lördag och söndag: 08.00–19.00.

Hur hämtar jag tagg eller nyckel i nyckelskåpet?

Mejla till reception.fritid@helsingborg.se minst tre arbetsdagar i förväg och skriv att du önskar hämta nyckeln eller taggen i nyckelskåpet. I ett bekräftelsemejl från receptionen får du en sifferkod och information om i vilket skåp du hämtar nyckeln eller taggen i, samt en kvittens. Kvittensen signerar du och lämnar i receptionens brevlåda. Brevlådan finns under receptionens lucka.

Läs mer och se en instruktionsfilm om hur nyckelskåpet fungerar här.

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.