Nu kan du köpa biljetter till Kallbadsveckan 2023

lock_clock Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Kallbadsveckan blir av den 25-30 januari 2023. Nu kan du säkra din plats till en vecka fylld med aktiviteter, intressanta föreläsningar och kalla bad i Öresund.

– Vi är väldigt glada över att kunna bjuda in både nybörjare och rutinerade kallbadare till Kallbadsveckan igen och erbjuda en möjlighet att prova på Spa på Helsingborgsvis och njuta av härliga upplevelser tillsammans, säger Mia Jansson, anläggningsföreståndare på Kallis och Pålsjöbaden.

Kallbadsveckan är ett återkommande evenemang som arrangeras för tredje gången. I år erbjuder programmet bland annat morgondopp, aufguss i mästarklass, bastuextrem, yoga och utmanande träningspass. Dessutom kan du lyssna till intressanta föreläsningar med kallbadsprofiler som Staffan Taylor, Sofia ”PT-Fia” Ståhl, Hans Hägglund, Cecilia Alm, Michael Grönhed och Wivi-Anne Nyberg på årets tema – Må väl, må bra. Precis som tidigare år är Kallbadsveckan ett samarbete med både hotell och olika aktörer i staden.

– Kallbadsveckan som evenemang utvecklas och växer från år till år, vilket också bidrar till och stärker vårt arbete med hållbar destinationsutveckling. Det är viktigt att nya reseanledningar utvecklas, som lockar besökare året runt, säger Anette Lindstrup, Näringslivsutvecklare i Helsingborgs Stad.

Försäljningen av badpass är i gång och om du anger koden EarlyBird får du 20% rabatt på det Stora badpasset, erbjudandet gäller till och med 31 oktober.

Kallbadsveckan 25–30 januari

Kallbadsveckan äger rum på Helsingborgs tre kallbadhus Kallis, Pålsjöbaden och Rååbaden 25–30 januari 2023. Klicka här för att köpa ditt badpass och se hela programmet

För mer information, kontakta:

Mia Jansson, anläggningsföreståndare på Kallis och Pålsjöbaden
Tel: 070-307 01 44, e-post: mia.jansson@helsingborg.se

Anette Lindstrup, näringslivsutvecklare i Helsingborgs stad
Tel: 073-231 57 99, e-post: anette.lindstrup@helsingborg.se