Staden söker en aktör som vill ta över Fredriksdalsteatern

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Vem har möjlighet att ta över och driva  Fredriksdalsteatern? Helsingborgs stad letar efter en aktör som både kan utveckla och förvalta stadens nationella klenod och riksintressanta friluftsteater. Upphandling pågår till slutet av mars.

Fredriksdalsteatern. Foto Måns Fornander

Helsingborgs stads målsättning är att skapa en öppen och tillgänglig plats för scenkonst. Konstnärlig kvalitet och en mångfald  av scenkonstuttryck ska vara drivkraften framåt för att fortsätta nå en stor och bred publik. Aktören ska tillvarata scenens unika möjlighet att göra teater med både konstnärlig verkshöjd och folklighet. Aktören behöver också bidra med en tydlig idé kring hur målgruppen barn och unga kan omfamnas av Fredriksdalsteaterns verksamhet.

Mer om upphandling och anbud

Upphandlingen pågår till slutet av mars. Beslut om vilken aktör som får i uppdrag att driva Fredriksdalsteatern i framtiden väntas fattas under den senare delen av våren 2023.

Lämna anbud och intresseanmälan på kommersannons.se

Läs mer på helsingborgsmuseum.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.