Registrera evenemang i stadens evenemangskalender

Här kan du skicka in ditt evenemang till plats- och eventdatabasen. Evenemanget ska vara av informations-, underhållnings- eller nöjeskaraktär samt öppet för alla att besöka.

I kalendern är ett evenemang / aktivitet definierat till att pågå under en kortare tidsperiod, max 5 dagar. Om du anger en längre period i formuläret kommer det inte att publiceras i kalendern.

Våra riktlinjer

Evenemang som läggs in i plats- och eventdatabasen ska uppfylla dessa riktlinjer för att blir godkända och därefter inlagda i databasen:

  • vara av informations-, nöjes- eller underhållningskaraktär
  • vara öppna för alla (var beredd på att det kan komma många besökare)
  • äga rum i Helsingborgs kommun.

Vi publicerar inte evenemang av dessa typer

  • enskilda företags försäljning
  • aktiviteter som är delar av ett företags löpande verksamhet
  • politisk eller religiös propaganda.

Problem med formuläret?

När du fyller i formuläret ska du fylla i alla fält som är markerade med en röd stjärna. Annars kan du inte skicka iväg ditt evenemang till databasen.

Har du problem med formuläret testa att använda någon av webbläsarna Chrome, Firefox, Safari eller Edge. Du kan få problem med att fylla i formuläret om du använder webbläsaren Internet Explorer.

För att evenemanget ska synas måste du ladda upp en bild. Tänk på att klicka i rutorna så du bekräftar att du har rätt att använda bilden innan du laddar upp den. Om du inte kan skicka bilden via formuläret så kan du mejla den till webbredaktionen@helsingborg.se. Tänk på att ange vilket evenemang det gäller.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?