Larm till Räddningstjänsten Skåne Nordväst

Här kan du följa alla larm som kommer till Räddningstjänsten Skåne Nordväst med undantag från Båstad.

Informationen publiceras automatiskt senast fem minuter efter det att brandförsvaret fått larmet. Den innehåller bland annat uppgifter om från vilken brandstation man ryckt ut och vilken larmnivå som gäller.

Välj först vilken eller vilka kommuner du är intresserad av. Vid vissa larm kan du läsa mer om vad som hänt. Men den informationen publiceras med viss fördröjning eftersom brandförsvaret måste prioritera själva utryckningen.

När larmen publiceras används begrepp för brandstationer, insatsområden och larmnivåer. Stationer anger var den senast larmade enheten kommer ifrån. Vid en stor insats kan flera stationer larmas. För att alltid den närmaste stationen ska larmas, görs en geografisk indelning i insatszoner.

Tekniska problem?

Om du inte kan klicka dig runt i listorna, testa med en annan webbläsare än internet explorer.

Larmnivåer