Larm till Räddningstjänsten Skåne Nordväst

Här kan du följa alla larm som kommer till Räddningstjänsten Skåne Nordväst med undantag från Båstad OBS! På grund av tekniska problem fungerar den här sidan inte alltid som den ska.

Du kan se aktuella larm direkt på Räddningstjänsten Skåne Nordvästs webbplats.

Informationen publiceras automatiskt senast fem minuter efter det att Räddningstjänsten fått larmet. Den innehåller bland annat uppgifter om från vilken station man ryckt ut och vilken larmnivå som gäller.

Välj först vilken eller vilka kommuner du är intresserad av. Vid vissa larm kan du läsa mer om vad som hänt. Men den informationen publiceras med viss fördröjning eftersom Räddningstjänsten måste prioritera själva utryckningen.

När larmen publiceras används begrepp för station, insatsområde och larmnivå. Station anger var den senast larmade enheten kommer ifrån. Vid en stor insats kan flera stationer larmas. För att alltid den närmaste stationen ska larmas, görs en geografisk indelning i insatszoner.

Tänk på att alla larm publiceras inte i flödet. Det är bara en del av utryckningarna som visas.

Larmnivåer

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.