Europa Direkt Skåne Nordväst

Hos Europa Direkt Skåne Nordväst får du som privatperson, förening eller organisation partipolitisk neutral EU-information. Hos oss kan du även boka en kostnadsfri föreläsning eller kontakt med EU:s institutioner och politiker.

Europa Direkt Skåne Nordväst är till för er som bor i någon av kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Svalöv, Åstorp, Ängelholm eller Örkelljunga.

Europa Direkt-kontoret drivs av Helsingborgs stad och medfinansieras av EU-kommissionen. Vår verksamhet kompletterar och stödjer det arbete som EU-kommissionen och Europaparlamentet bedriver. Vi ingår i ett nätverk av cirka 400 Europa Direkt-kontor runt om i EU.

Boka föredrag till din skola eller organisation

I Europa Direkt Skåne Nordvästs uppdrag ingår att öka den regionala debatten om europafrågor. Därför arrangerar vi regelbundet seminarier, föreläsningar, debatter och andra utåtriktade evenemang.

Vill du samarbeta kring ett evenemang eller bjuda in oss för en kostnadsfri föreläsning till din skola eller organisation? Tveka inte att höra av dig.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.