Registrera evenemang

Här kan du skicka in ditt evenemang till plats- och eventdatabasen. Evenemanget ska vara av informations, underhållnings- eller nöjeskaraktär samt öppet för alla att besöka. Numera är det vanligt att evenemang är digitala. Det finns en evenemangkategori att välja för digitala evenemang.

Databasen är öppen, det innebär att vem som helst kan hämta information om ditt evenemang och publicera det på sin webbplats. Notera att Helsingborgs stad inte kan garantera att ditt evenemang syns på alla stadens webbplatser. Ditt evenemang publiceras inom 24 timmar på vardagar från att du klickat på ”skicka”, under förutsättning att det följer databasens riktlinjer.

Problem med att skicka formuläret?

När du fyller i formuläret så behöver du fylla i alla fält som är markerade med en röd stjärna. Annars kan du inte skicka iväg ditt evenemang till databasen.

Du behöver även ladda upp och skicka med en bild. Tänk på att klicka i rutorna så du bekräftar att du har rätt att använda bilden innan du laddar upp den.

Om du har problem med formuläret kan det också hjälpa att använda en annan webbläsare, till exempel Chrome, Firefox eller Edge.