Badvagnarna är här – ny funktion gör det enkelt att låna med din telefon

Så använder du en badvagn

Nu är Helsingborgs badvagnar på plats! Det är gratis att låna en badvagn och är till för dig som av någon anledning har svårt att bada utan hjälpmedel. Nytt för i sommar är att du enkelt kan låna en badvagn genom att skanna en QR-kod med din telefon.

Badvagnarna finns på Fria bad, Råå vallar och Vikingstrand. Du behöver inte förboka och kan låna en vagn när som helst på dygnet, tack vare det nya lånesystemet. För att låna en badvagn, skanna QR-koden som finns vid vagnen med din telefon och identifiera dig med BankID.

  • Alla som vill ska kunna bada och med QR-kodsfunktionen blir det smidigare att låna en badvagn. Man kan även ta ett dopp när man vill, utan att behöva tänka på specifika öppettider, säger Elisabet Lindberg, strandansvarig på Helsingborgs stad.

Läs mer om hur du kan låna en badvagn på denna sida: Svårt att bada utan hjälpmedel? Låna en badvagn! | Helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.