Vi vill veta vad du tycker om cykling

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Helsingborgs stad försöker ständigt förbättra för dig som invånare. Nu har vi startat en invånargrupp med fokus på cykling för att få veta vad du och andra tycker om att cykla i kommunen. Välkommen att anmäla ditt intresse för att gå med i cykeltyckar-gruppen.

Familj som cyklar

Med dina och andras åsikter kan Helsingborg bli en ännu bättre cykelkommun för alla. Medlemmarna i invånargruppen med fokus på cykling får svara på enkäter, till exempel om förändringar i trafiken som staden planerar, och får inbjudningar till diskussionsträffar.

Ta chansen att vara med och påverka hur staden planeras och utformas i framtiden. Som medlem i gruppen väljer du vilka enkäter eller aktiviteter du deltar i och du kan när som helst lämna gruppen. Du kan även bjuda in andra som bor i kommunen till gruppen.

Anmäl om du vill vara med

Om du vill vara med i cykeltyckar-gruppen fyller du i anmälningsenkäten med kontaktuppgifter. Därefter hör vi av oss till dig med mer information. Anmäl ditt intresse här på forms.office.com.

Kontakta Emma Kangas, projektledare inom hållbart resande om du har frågor emma.kangas@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.