Mikaeli marknad

24 september 2023, 10:00 - 17:00

24 sep
Mikaeli marknad

Årets stora höstfest och storslagna final på våra skördeveckor avrundar årets sommarsäsong på Fredriksdal museer och trädgårdar. Under Mikaeli marknad fylls hela museiområdet med matförsäljare, bönder, glada stadsbor, musiker och dansare. Kom och njut av allt det naturligt goda och ta del av historisk marknadsstämning.

Missa inte höstens mysigaste marknad. Här säljs säsongens bästa grönsaker och frukt från skånska jordar, chark, bröd och godsaker från småskaliga bönder och mathantverkare. Förvänta dig ett sällan skådat marknadsmyller med försäljare av unikt och handgjort, modern design och innovativa produkter. På Mikaeli marknad kan du även bli inspirerade av duktiga odlare, pomologer och lokala mathantverkare.

Dagen innehåller också musik, sång och dans och mängder av aktiviteter för såväl små som stora. Prova olika traditionella hantverk, ta del av kulturhistoria, lär dig mer om byggnadsvård och hälsa på våra sällsynta lantrasdjur. Temat är som alltid höstskörden med fokus på det naturligt goda.

Här hittar du programmet.

Entré: 150 kronor för vuxen. Fri entré med Kulturkortet och för barn och unga till och med 18 år.

Mikaeli marknad

  • 24 september 2023, 10:00 - 17:00
  • Längd: 7 timmar

Plats

Fredriksdal museer och trädgårdar
Gisela Trapps väg 1
254 37 Helsingborg

Visa på karta

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.