Fritid Helsingborg lanserar en aktivitetskalender för unga i Helsingborg   

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Nu är det ännu enklare att hitta aktiviteter för dig som är ung i Helsingborg. I vår nya aktivitetskalender hittar du aktiviteter året runt.

helsingborg.se/joinaoss har vi samlat alla återkommande och planerade aktiviteter som äger rum på stadens fritidsgårdar, aktivitetshus och anläggningar. Vi kommer att fylla på kalendern med aktiviteter löpande.   

-Vi har lanserat aktivitetskalendern för att det ska vara enkelt för dig som är ung i Helsingborg att hitta aktiviteter. Här kan du hitta allt från klättring, dans och innebandy, till cosplay-verkstad, 3D-verkstad och improvisationsteater. De flesta av aktiviteterna är dessutom gratis, säger Mahmoud El-Rameid, enhetschef för öppna fritidsverksamheten. 

Inför varje lov är kalendern fylld med extra många aktiviteter. Då presenterar vi alla lovaktiviteter tillsammans med föreningar, organisationer och andra kommunala verksamheter. Du hittar höstlovsprogrammet i kalendern från och med måndag 12 oktober. 

Få tips på aktiviteter i sociala medier   

På instagramkontot@joinaoss tipsar vi om aktiviteter från kalendern. Du kan även följa stadens anläggningar i deras egna sociala medier. På helsingborg.se/ungfritid hittar du länk till respektive anläggning.   

Du hittar alla aktiviteter på www.helsingborg.se/joinaoss

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.