Besök Sveriges första träningsanläggning för gaming och sport under samma tak

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

FUZED har öppnat dörrarna i Helsingborg. En 3000 kvadratmeter stor träningsanläggning där gaming möter sport. Konceptet är grundat i en aktiv livsstil där intresset för gaming kombineras med fysisk aktivitet och hälsosam kost.

Vi är otroligt stolta över den här satsningen som Fritid Helsingborg genomför tillsammans med FUZED. Vi arbetar ständigt med att utveckla utbudet av aktiviteter för barn och unga i syfte att erbjuda en meningsfull fritid och det är kul att vi kan ligga i framkant även här säger Alexander Svensson (M), ordförande idrott- och fritidsnämnden.

Anläggningen ligger på västra Berga, mellan Norrvalla idrottsplats och polishuset. Platsen och sammanhanget skapar nya möten mellan kommunens invånare på ett innovativt sätt genom att kombinera gaming med sport. Anläggningen är utrustad med 16 gamingrum, Nordens första interaktiva sportgolv, 10 stycken simracing-riggar (en typ av racingsimulator som efterliknar verklig racing), och sociala ytor där medlemmar kan umgås.

Att bli medlem är gratis och då ingår dessutom tre timmars speltid varje dag utan extra kostnad.

Läs mer på www.fuzed.com

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Klicka på videon för att se en film från Fuzed.

Om FUZED

FUZED bygger framtidens träningsanläggningar där gaming möter sport. Tillsammans med svenska kommuner, näringsliv och ideell sektor skapar vi en hållbar infrastruktur för esport där fysisk aktivitet och hälsosam kost är en naturlig del av utövandet hos alla spelare.

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.