Undersköterska till hemvård Nord 3

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en engagerad undersköterska till vårt team på kvällen.

Kontoret för Nord 3 ligger på Dalhemsvägen 71 och vi ger vård och omsorg i hemmet till kunder som bor på Dalhem, i Ödåkra, Kattarp, Allerum, Mariastaden och Berga.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Vårt arbetssätt präglas av ett salutogent synsätt, vilket innebär att ge personligt stöd utifrån individuella behov och förutsättningar i kundernas hem.

Du tillhör ett team men arbetar framförallt självständigt när du utgår från enhetens lokal och förflyttar dig med bil, cykel eller gång mellan olika kunder och följer ett arbetskort. Du ger omsorg i form av personlig omvårdnad, stöd vid måltider, social samvaro med mera. Du utför också insatser som delegerats av sjuksköterska, fysioterapeut eller arbetsterapeut, såsom träningsinsatser, medicinöverlämning, insulingivning och såromläggning. 

I ditt arbete använder du olika digitala hjälpmedel och din arbetstelefon ett viktigt arbetsredskap. Förutom att svara på larm och telefonsamtal använder du den även för att hitta bland annat arbetskort och rutiner.

Vi arbetar med fast omsorgskontakt och i arbetsuppgifterna ingår även dokumentation.

Inom hemvården i Helsingborgs stad arbetar du på ett schema där arbetstiden är förlagd antingen på dag- eller kvällstid, men det schema du får kan komma att förändras om verksamhetens behov ändras. Nu söker vi en medarbetare för schema på kvällstid med arbetstid mellan 14:45 och 23:15, där arbetsdagarna är fördelade över veckans alla dagar samt varannan helg.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som kan hantera det svenska språket väl i både tal och skrift. För att kunna utföra ditt arbete krävs det att du tar de delegeringar som arbetsgivaren kräver och för att kunna förflytta dig mellan kunderna behöver du ha B-körkort och kunna cykla. Du behöver även vara bekväm att arbeta med olika digitala verktyg.

Att arbeta i hemvården ställer höga krav på dig. Du behöver ha förmågan att själv kunna planera din arbetsdag, prioritera och samarbeta med dina kollegor. Du behöver även kunna arbeta självständigt och känna dig trygg i din yrkesroll så att du kan fatta beslut när oförutsedda händelser inträffar.

Som person ser vi gärna att du är driven och vill vara med och utveckla verksamheten.

Det är meriterande om du har en vidareutbildning inom demens, palliativ vård och/eller psykisk ohälsa och missbruk.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2024-04-23

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid eller enligt önskad sysselsättningsgrad

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan en anställning på vård- och omsorgsförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag i oöppnat kuvert från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Innan anställning kommer vi göra en kontroll av medborgarskap. Du kommer behöva uppvisa pass, nationellt ID-kort eller personbevis. Är du inte medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du även styrka ett giltigt arbetstillstånd eller att du är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd enligt Utlänningsförordningen 6 kap. §13a. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
5040

Publicerad:
2024-04-02

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Anna Hallenheim

Enhetschef

042-10 36 74

anna.hallenheim@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.