Undersköterska till Pålsjö Park vårdboende

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3500 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Från och med första december återkommunaliseras Pålsjö Park vårdboende. Förarbetet kring verksamhetsövergången har redan startat och därför söker vi nu fler undersköterskor.

Pålsjö Park vårdboende är byggt på tre plan med 60 lägenheter fördelat på fem flyglar. Boendet ligger beläget i ett lugnt och trevligt område i norra delen av Helsingborg med goda kommunikationsmöjligheter. Mitt emot boendet ligger Pålsjö skog med tillgång till härliga skogspromenader.

Drivs du av möjligheten att vara med i en verksamhetsövergång och tillsammans med oss bygga fantastiska team på Pålsjö Park vårdboende och ta verksamheten in i kommunal regi? Välkommen med din ansökan redan i dag!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv möjligt. I ditt arbete ansvarar du för att utföra service- och omvårdnadsuppgifter och du skapar förutsättningar för en god livskvalité för våra hyresgäster.

Du kommer att ingå i ett team bestående av sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och enhetschef, och utför insatser som delegerats av vår legitimerade personal. Dokumentation utgör en naturlig och viktig del av ditt arbete för att säkerställa en god och säker vård och omsorg. Du kommer även att arbeta kontinuerligt med uppföljning samt att signalera brister och utvecklingsområden som du ser i verksamheten.

Vi arbetar efter traditionellt schema och har både dag- och kvälltjänstgöring samt varannan helg.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån deras behov och önskemål. Du har ett engagemang, är flexibel, stresstålig och vill arbeta på ett boende som präglas av öppenhet och lyhördhet. Du har ett gott bemötande och är respektfull samt har förmågan att skapa goda relationer.

Vidare har du en god samarbetsförmåga, är självständig och är ansvarstagande både i arbetet gentemot de boende men även i arbetsgruppen. Du kan dela med dig av kunskaper och erfarenheter men även bejaka ditt och verksamhetens utvecklingsbehov.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du:

• Vara utbildad undersköterska.

• Ha arbetat med och utfört delegerade HSL-insatser.

• Ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana.

• Ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har en YH-utbildning relaterad till vårdyrket, om du har arbetat med personer vilka har en demenssjukdom samt med palliativ vård och vård i livets slutskede. Vidare är det också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Procapita, LifeCare, APPVA, Senior Alert, BPSD.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2023-10-02

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 4

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan en anställning på vård- och omsorgsförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag i oöppnat kuvert från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
4503

Publicerad:
2023-09-18

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Anette Grundström

Enhetschef

0704-44 11 50

anette.grundstrom@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.