Fritid Helsingborg lanserar en aktivitetskalender för unga i Helsingborg   

Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Nu är det ännu enklare att hitta aktiviteter för dig som är ung i Helsingborg. I vår nya aktivitetskalender hittar du aktiviteter året runt.

helsingborg.se/joinaoss har vi samlat alla återkommande och planerade aktiviteter som äger rum på stadens fritidsgårdar, aktivitetshus och anläggningar. Vi kommer att fylla på kalendern med aktiviteter löpande.   

-Vi har lanserat aktivitetskalendern för att det ska vara enkelt för dig som är ung i Helsingborg att hitta aktiviteter. Här kan du hitta allt från klättring, dans och innebandy, till cosplay-verkstad, 3D-verkstad och improvisationsteater. De flesta av aktiviteterna är dessutom gratis, säger Mahmoud El-Rameid, enhetschef för öppna fritidsverksamheten. 

Inför varje lov är kalendern fylld med extra många aktiviteter. Då presenterar vi alla lovaktiviteter tillsammans med föreningar, organisationer och andra kommunala verksamheter. Du hittar höstlovsprogrammet i kalendern från och med måndag 12 oktober. 

Få tips på aktiviteter i sociala medier   

På instagramkontot@joinaoss tipsar vi om aktiviteter från kalendern. Du kan även följa stadens anläggningar i deras egna sociala medier. På helsingborg.se/ungfritid hittar du länk till respektive anläggning.   

Du hittar alla aktiviteter på www.helsingborg.se/joinaoss

#uppleva och göra