Smart väg

Smart väg är för dig mellan 16 och 20 år. Du är välkommen till oss för att prata om framtiden, jobb, utbildning eller vägen till dina mål.

Vem kommer till Smart väg?

Du kan ha hoppat av skolan och behöver stöd för att få ihop tillvaron. Du kanske vill veta vilka studier som krävs för ett speciellt yrke. Kanske undrar du var det finns jobb och hur du ska söka jobb. Vi kan visa vilka alternativ som finns för framtiden och få dig att se möjligheterna. Vi har tid att prata utan att krångla till det. Du bestämmer.

Vilka är vi på Smart väg?

Hos oss kan du träffa coacher, studie- och yrkesvägledare och arbetsförmedlare som är intresserade av dina drömmar, tankar och behov. Vi är bra på att lyssna och är intresserade av din framtid, dina behov, dina tankar och drömmar. Vi kan visa alternativ, vilka möjligheter som finns och lotsa dig rätt beroende på vad du har för mål.

Vi arbetar med det kommunala aktivitetsansvaret för dig som är under 20 år och varken jobbar eller studerar. Alla kommuner i Sverige har skyldighet att ta reda på vad ungdomar mellan 16 och 20 år gör och erbjuda stöd för att komma framåt. Vi kontaktar dig som inte går i gymnasiet eller saknar en gymnasieexamen.

Du hittar oss på Gasverksgatan 9 (karta) i Helsingborg.
Du kan också kontakta oss via formuläret nedan.