Boka lokal och hyr utrustning

Här kan du söka efter lediga tider och göra bokningar i olika sport- och idrottshallar i Helsingborg.

Bokningen är öppen både för dig som invånare i Helsingborg och för föreningar som behöver tillgång till hallar och lokaler. Du måste vara 18 år för att boka lokal och hämta ut en nyckel eller tagg.

Hyr tält, läktare, bord och stolar

Fritid Helsingborg hyr ut tält och läktare för både stora och små evenemang till föreningar. Tält finns i storlek 4×3 meter och 6×4 meter. Hyra av tält inkluderar bord och stolar, och totalt finns 300 bord och 1000 stolar. Våra mobila läktare ger möjlighet till både ståplatser och sittplatser för en publik på allt från 200 till 1 500 personer.

För bokning och prisuppgifter av tält, bord och stolar, kontakta lokalbokningen 042-10 61 50, knappval 2.

För bokning och prisuppgifter av läktare, kontakta Jutan på telefon 042-10 24 77.