Studentjobb i Helsingborgs stad

Vill du få jobberfarenhet och samtidigt tjäna extra pengar under studietiden? Som student på universitet, högskola eller eftergymnasial utbildning kan du jobba i Helsingborgs stad samtidigt som du studerar.

Som studentmedarbetare får du inblick i hur det är att arbeta inom Helsingborg stad och en chans att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. Samtidigt får Helsingborgs stad en chans att dra nytta av ditt nytänkande.

Anställningarna kan vara allt från en dag till att löpa över ett år. Om du vill ha chans till spännande erfarenheter och få en merit till ditt CV är studentjobb något för dig. Läs mer om vad det innebär att vara en studentmedarbetare på helsingborgsstudent.se.

Jobben läggs ut på helsingborg.se/ledigajobb och Facebook

Bästa sättet att hålla dig uppdaterad kring vilka jobb som ligger ute är att gå in på sidan Lediga jobb i Helsingborgs stad.

Du kan också gilla och följa Helsingborgsstudent på Facebook för att vara säker på att inte missa något.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.