Aktivitetskalendern

Här i kalendern hittar du massor av roligt för dig som är ung i Helsingborg – både under lov och terminer. Vi fyller på med nya aktiviteter löpande.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och erbjuder aktiviteter anpassade utifrån rådande läge för dig som är född år 2002 och senare.

Du behöver boka din plats i förväg till de aktiviteter som har ett begränsat antal personer, läs mer i respektive aktivitet. Arrangören återkopplar ifall du har fått en plats till aktiviteten. Observera att aktiviteter i kalendern kan vara fullbokade.

Följ instagramkontot @joinaoss och respektive mötesplats på sociala medier för mer information. Du hittar länk till respektive anläggning här.

Sommarlov i Helsingborg

Inför varje lov är kalendern fylld med extra mycket roligt att hitta på! Vi följer restriktionerna och kommer därför fylla på med sommarlovsaktiviteter löpande – håll utkik! Ideella föreningar, organisationer och kommunala verksamheter är de som tillsammans skapar ett varierat lovprogram för barn och unga i Helsingborg.

Arrangerar du en aktivitet? Här kan du registrera lovaktiviteter till kalendern.

Få tips på aktiviteter i sociala medier

@joinaoss.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?