Mötesplats #pixlapiren

Från ingenmansland till allemansland. #pixlapiren är en unik mötesplats med nya aktiviteter och upplevelser. Staden har lånat en stor yta på Oslopiren för att ge dig och andra helsingborgare chans att testa små och stora idéer.

Alltid på #pixlapiren

I dagsläget erbjuder #pixlapiren en kombinerad beachplan, wifi, toalett, växtverkstad, graffitiväggar, grillar och sittplats för medhavd mat eller fika.

Skatepark

Här finns även en skatepark och intill den finns en skateramp som är öppen dygnet runt. Högsta höjden är 160 centimeter och rampen har både spine speedbump och extensions.

Banana Bay

Banana Bay är #pixlapirens unika strandhäng. Platsen består av en 3000 kvadratmeter igenfylld hamnbassäng mellan Oslopiren och Oceanpiren som har förvandlats till en grön oas med en skön sandstrand. Här finns en tillfällig plats där du kan bada. Men du gör det på egen risk. Vattnet närmast badtrappan passar bäst för bad. Längre ut i hamnbassängen är det olämpligt att bada på grund av strömmar och varierande djup och längst ut mot färjetrafiken är det förbjudet att bada. Här hittar du mer information om Helsingborgs badplatser.

#pixlapiren på sociala medier

   

Mer om #pixlapiren

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.