Begränsad framkomlighet på Södra Storgatan

Sedan januari har vi stängt av korsningarna Södra Storgatan/Karlsgatan och Möllegränden/Södra Storgatan för biltrafik. Och sedan februari har vi stängt av sträckan mellan Stortorget och Billeplatsen. Du som går eller cyklar kommer fram på trottoaren ungefär som vanligt fast med begränsad framkomlighet.

Sedan januari arbetar vi mer fokuserat på sträckan mellan Karlsgatan och Möllegränden och sedan februari är det avstängt mellan Stortorget och Billeplatsen. Det innebär att du som kör bil når parkeringsgaraget på Södra Storgatan 9 och parkeringsplatserna på Billeplatsen från Järnvägsgatan via via Prästgatan-Södra strandgatan -Södra kyrkogatan.

Arbetet påverkar även sidogator som Himmelriksgränden, Karlsgatan närmst Södra Storgatan och innergårdar nära Södra Storgatan som till exempel högst upp på Möllegränden.

Vägvisning från Drottninggatan

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.