Replokaler, studio och scen

På Jutan finns åtta replokaler, en inspelningsstudio, danshall och vår alldeles egna scen Säcken. I de utrustade lokalerna finns all tänkbar utrustning som ett band behöver för att förverkliga sina musikaliska drömmar.

Det finns både utrustade och tomma replokaler som du kan hyra till ett bra pris. De tomma lokalerna är för band med egen utrustning. Oftast delar två band på en sådan lokal. Utöver replokalerna har vi en stor inspelningsstudio där du kan spela in en snabb demo såväl som mer avancerade produktioner.

Boka Jutans danslokal – Spegelsalen

Jutan har en stor danshall på 300 kvadratmeter. Danshallen har spegelvägg och är fullt utrustad. Boka lokalen genom bokningssystemet Rbok: helsingborg.rbok.se. Sök på Spegelsalen.

Jutans scen Säcken

Säcken är Jutans scen med en läktare och balkong för drygt 80 personer. Lokalen är fullt utrustad för att genomföra olika former av konserter och arrangemang.
Här har de band som repar i husets replokaler möjlighet att testa sina kunskaper inför publik. I lokalen arrangerar vi också filmkvällar, konserter med mera för stadens ungdomar. Även externa grupper kan boka lokalen för egna arrangemang, den lämpar sig väl för såväl en teaterföreställning som en föreläsning eller ett årsmöte.

Boka lokal

Boka replokal eller studio

Kontakta Per Eskilsson
Mejladress: per.eskilsson@studieframjandet.se 
Telefon: 0737-16 83 55

Boka Säcken

Kontakta Jutan
Mejladress: aktivitetshuset.jutan@helsingborg.se
Telefon: 042-10 24 77

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?