Replokaler, studio och scen

På Jutan finns åtta replokaler, en inspelningsstudio, danshall och vår alldeles egna scen Säcken. I de utrustade lokalerna finns all tänkbar utrustning som ett band behöver för att förverkliga sina musikaliska drömmar.

Det finns både utrustade och tomma replokaler som du kan hyra till ett bra pris. De tomma lokalerna är för band med egen utrustning. Oftast delar två band på en sådan lokal. Utöver replokalerna har vi en stor inspelningsstudio där du kan spela in en snabb demo såväl som mer avancerade produktioner.

Boka Jutans danslokal – Spegelsalen

Jutan har en stor danshall på 300 kvadratmeter. Danshallen har spegelvägg och är fullt utrustad. Boka lokalen genom bokningssystemet Rbok: helsingborg.rbok.se. Sök på Spegelsalen.

Jutans scen Säcken

Säcken är Jutans scen med en läktare och balkong för drygt 80 personer. Lokalen är fullt utrustad för att genomföra olika former av konserter och arrangemang.
Här har de band som repar i husets replokaler möjlighet att testa sina kunskaper inför publik. I lokalen arrangerar vi också filmkvällar, konserter med mera för stadens ungdomar. Även externa grupper kan boka lokalen för egna arrangemang, den lämpar sig väl för såväl en teaterföreställning som en föreläsning eller ett årsmöte.

Boka lokal

Boka replokal eller studio

Kontakta Per Eskilsson
Mejladress: per.eskilsson@studieframjandet.se 
Telefon: 0737-16 83 55

Boka Säcken

Kontakta Jutan
Mejladress: aktivitetshuset.jutan@helsingborg.se
Telefon: 042-10 24 77

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.