Idrottsoasen

Idrottsoasen är Helsingborgs lekfulla mötesplats för spontanidrott. Här är det enkelt att prova något nytt, ha kul, träna och spela tillsammans. Idrottsoasen ligger på Olympiaområdet bakom Idrottens hus.

Idrottsoasen ligger på Olympiaområdet och är ungefär 5 000 kvadratmeter stort. Här hittar du specialplaner för aktiviteter och streetsporter som streetbasket, innebandy, futsal, parkour, beachvolleyboll, pannafotboll, padeltennis, boule och även bouldering, utegym och pingis. Det finns också en dansstation, där du kan koppla din egen smartphone till högtalarsystemet och dansa loss. Attraktionerna passar från ungefär 10 år och uppåt. Sportbanorna har en beläggning av gummiasfalt i olika färger och ljussättning som skapar en urban streetkänsla.

Öppettider

Idrottsoasen är öppen dygnet runt och du behöver inte boka banorna i förväg. Belysningen är rörelsekänslig och tänds när du kliver in på en bana.

Var med och utveckla Idrottsoasen

Nu kan du vara med och påverka utbudet på Idrottsoasen genom att svara på några frågor. Klicka här för att komma till formuläret

 Översiktsbild över idrottsoasens område.
 Översiktsbild över idrottsoasens område.

Ta bussen eller tåget

Närmaste busshållplats är Olympia Park.

Till Skånetrafikens webbplats

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.