Idrottsoasen

Idrottsoasen är Helsingborgs lekfulla mötesplats för spontanidrott. Här är det enkelt att prova något nytt, ha kul, träna och spela tillsammans. Här är alla välkomna! Idrottsoasen ligger bakom Idrottens hus, på Mellersta Stenbocksgatan. 

Idrottsoasen ligger bakom Idrottens hus på Olympiaområdet och är ungefär 5 000 kvadratmeter stort. Här hittar du specialplaner för aktiviteter och streetsporter som streetbasket, innebandy, futsal, parkour, beachvolleyboll, pannafotboll, padeltennis, boule och även bouldering, utegym och pingis. Det finns också en dansstation, där du kan koppla din egen smartphone till högtalarsystemet och dansa loss.

Aktiv fritid för alla

På Idrottsoasen är det enkelt att prova något nytt. Du behöver inte vara med i en förening för att kunna ha en aktiv fritid. Här är alltid öppet och du behöver inte boka banorna. Det är bara att komma.

Idrottsoasen är en mötesplats för alla, både gammal och ung. Här finns möjligheter och attraktioner som passar från ungefär 10 år och uppåt. De olika sportbanorna har beläggning av gummiasfalt i olika färger och ljussättning som skapar en urban streetkänsla. Belysningen är rörelsekänslig och tänds när du kliver in på en bana. Under bemannade tider kan du låna utrustning, annars kan du ta med din egen utrustning.