Idrottsoasen

Idrottsoasen är Helsingborgs lekfulla mötesplats för spontanidrott. Här är det enkelt att prova något nytt, ha kul, träna och spela tillsammans. Idrottsoasen ligger på Olympiaområdet bakom Idrottens hus.

Idrottsoasen ligger på Olympiaområdet och är ungefär 5 000 kvadratmeter stort. Här hittar du specialplaner för aktiviteter och streetsporter som streetbasket, innebandy, futsal, parkour, beachvolleyboll, pannafotboll, padeltennis, boule och även bouldering, utegym och pingis. Det finns också en dansstation, där du kan koppla din egen smartphone till högtalarsystemet och dansa loss. Attraktionerna passar från ungefär 10 år och uppåt. Sportbanorna har en beläggning av gummiasfalt i olika färger och ljussättning som skapar en urban streetkänsla.

Öppettider och bemanning

Idrottsoasen är öppen dygnet runt och du behöver inte boka banorna i förväg. Belysningen är rörelsekänslig och tänds när du kliver in på en bana. Vår bemanning och utlåning av utrustning öppnar för säsongen i april och stänger i september.

Öppettider 31 augusti–19 september

Måndag: 14.00–19.00
Tisdag: 14.00–19.00
Onsdag: 14.00–19.00
Torsdag: 14.00–17.00
Fredag: 14.00–19.00
Lördag: 11.00–17.00

Röda dagar och aftnar: stängt

Spontanaktiviteter

Varje dag under våra bemannade tider kan du delta i spontanaktiviteter på Idrottsoasen tillsammans med personalen på Aktivitetshuset Idrottens hus.
Följ dem på instagram för att få mer information.

Instagram

Ta bussen eller tåget

Närmaste busshållplats är Olympia Park.

Till Skånetrafikens webbplats