Rååbaden

Rååbaden ligger vid Batteritorget på Råå.  Det är ett kallbadhus med bastu och drivs av föreningen Rååbadarna på uppdrag av Helsingborgs stad.  

Rååbadarna är en ideell förening med cirka 1600 medlemmar som badar, bastar och njuter av Rååbadet. Du är alltid välkommen att prova på några gånger, men för att bada regelbundet ska du vara medlem i föreningen Rååbadarna. Som hitrest gäst under en vecka eller två är du givetvis välkommen till bad och bastu utan att vara medlem.

Rååbaden är ett av Helsingborgs tre fina kallbadhus tillsammans med Kallis och Pålsjöbaden.

Kallbadsveckan 2024

Mellan den 31 januari – 5 februari är du välkommen på Kallbadsveckan. Under en vecka bjuder vi in dig till att dyka in i den fascinerande världen av kallbad, välmående och stadens badhistoria på temat: back to nature. Njut av intressanta föreläsningar, aufguss i värdsklass, och upplev hur du påverkas när du går från bastuns värme till havets kyla.

Kallbadsveckan är ett återkommande evenemang i Helsingborg – kallbadets mecka. Här stoltserar vi med våra tre kallbadhus; Kallis, Pålsjöbaden och Rååbaden.

Boka ditt badpass och ta del av hela Kallbadsveckans program.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.