Kulturkortet

Kulturkortet

Kulturkortet är din väg in i stadens kulturliv. Det ger fri entré till flera kulturplatser och rabatter på både föreställningar och upplevelser.

Med Kulturkortet har du alltid fri entré till

  • Dunkers kulturhus
  • Fredriksdal museer och trädgårdar
  • Kärnan
  • Sofiero (ej event som arrangeras av extern part)
  • Helsingborgs idrottsmuseum.

kulturkortet.se hittar var kortet gäller och vilka rabatter som erbjuds från våra olika samarbetspartners.

Testa Kulturkortet med Kultursommarkortet

Sommaren är kort. Och med rätt kort får du två månader kulturfrihet. Kultursommarkortet gäller från 15 juni till 15 augusti och ger dig samma fördelar som vårt ordinarie kulturkort, fast till rabatterat pris. Det betyder att du kan uppleva Helsingborgs kultur hur mycket du vill den här sommaren för endast 200 kronor. Säljstart 8 juni.

Fakta om Kulturkortet

  • Ordinarie pris är 445 kronor, 295 kronor för pensionärer och 250 kronor för studerande.
  • Gäller i 365 dagar från det inköpta datumet (12 månader).
  • Kulturkortet är personligt och registrerat i ditt personnummer. Du är skyldig att uppvisa giltig legitimation om kulturplatsens anställda begär detta vid besöket.

Var du köper till Kulturkort?

Dels i Helsingborgs kulturbutik på nätet, men också till fots i biljettkassan på Dunkers kulturhus året om och på Fredriksdal museer och trädgårdar när de har säsongsöppet.

På Sofiero kan du köpa ett tillfälligt kort som du kan gå in med, dock måste du byta in det mot ett ordinarie kort på Dunkers eller Fredriksdal inom en månads tid.

Vill du veta mer så besök www.kulturkortet.se

Där har vi samlat allt som du behöver veta om Kulturkortet. Där finns också en fyllig kalender med det mesta som händer i Helsingborgs kulturliv. Glöm inte bort att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Gör det enklare och skaffa vår app. Då har du kortet direkt i telefonen och slipper leta efter rätt kort då du ska besöka oss. Läs och lär mer på www.kulturkortet.se.

Om du har några frågor gällande Kulturkortet går det bra att kontakta oss på kulturkortet@helsingborg.se eller prata med personalen i entréerna där kortet säljs.