Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Familjecentral Fröhuset

På Fröhuset samarbetar olika yrkesgrupper för föräldrars och barns bästa. Vi vill tillsammans främja fysisk, psykisk och social hälsa. Hos oss ska stöd, vägledning och kvalificerad rådgivning vara lättillgänglig

Familjecentral Fröhuset är mötesplatsen där du som förälder kan träffa andra föräldrar och barn. Fröhuset är mötesplatsen för små och stora barnfamiljer på Rosengården och Husensjö. Här får du stöd och hjälp med det du behöver och det du undrar över. Här får du veta hur du tränar ditt barn i att bli trygg i sig själv.

Detta gör du och ditt barn tillsammans med professionell personal från förskolorna i området, från socialtjänsten och från barnavårdscentralen. Och det är samma personer som du annars möter på barnavårdscentralen. Det är också en trygghet.

För oss är glädje, engagemang och nyfikenhet det som utmärker vårt sätt att arbeta. Vi är stolta över vår verksamhet här på Familjecentral Fröhuset. Och vi är stolta över att få möjlighet att arbeta med dig och ditt barn. I vårt jobb är du och ditt barn de absolut viktigaste som finns.

Fråga oss

Hos oss kan du fråga om precis allt som har med ditt barn att göra. Hur förstår jag vad mitt barn vill? Hur mycket ska mitt barn sova? Hur går det till att börja förskolan? Du är självklart alltid välkommen hit.

Svenska för föräldralediga

För dig som inte kan så mycket svenska, och för dig som vill underhålla den, finns här en möjlighet att lära dig mer under din föräldraledighet. Läs mer under våra aktiviteter.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of helsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close