Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Familjecentral Fröhuset

På Fröhuset samarbetar olika yrkesgrupper för föräldrars och barns bästa. Vi vill tillsammans främja fysisk, psykisk och social hälsa. Hos oss ska stöd, vägledning och kvalificerad rådgivning vara lättillgänglig

På grund av restriktioner med anledning av coronaviruset kan det bli ändringar i vår planering.

Familjecentral Fröhuset är mötesplatsen där du som förälder kan träffa andra föräldrar och barn. Fröhuset är mötesplatsen för små och stora barnfamiljer på Rosengården och Husensjö. Här får du stöd och hjälp med det du behöver och det du undrar över. Här får du veta hur du tränar ditt barn i att bli trygg i sig själv.

Detta gör du och ditt barn tillsammans med professionell personal från förskolorna i området, från socialtjänsten och från barnavårdscentralen. Och det är samma personer som du annars möter på barnavårdscentralen. Det är också en trygghet.

För oss är glädje, engagemang och nyfikenhet det som utmärker vårt sätt att arbeta. Vi är stolta över vår verksamhet här på Familjecentral Fröhuset. Och vi är stolta över att få möjlighet att arbeta med dig och ditt barn. I vårt jobb är du och ditt barn de absolut viktigaste som finns.

Fråga oss

Hos oss kan du fråga om precis allt som har med ditt barn att göra. Hur förstår jag vad mitt barn vill? Hur mycket ska mitt barn sova? Hur går det till att börja förskolan? Du är självklart alltid välkommen hit.

Svenska för föräldralediga

För dig som inte kan så mycket svenska, och för dig som vill underhålla den, finns här en möjlighet att lära dig mer under din föräldraledighet. Läs mer under våra aktiviteter.

Utomhusaktivitet på Öppna förskolan!

Från och med vecka 14 kommer öppna förskolan, när det är möjligt att gå iväg på utomhusaktiviteter. Jag väntar in någon familj och så bestämmer vi tillsammans vart vi ska gå. Detta för att kunna anpassa aktiviteten efter barnen. Var och en tar med kaffe, te och fika till sin familj. Jag sätter en lapp på dörren var ni kan hitta oss. Om det är väldigt dåligt väder och om vi är få besökare kan vi stanna på Fröhuset.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of helsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close