Nattvandring

Vill du vara med och skapa trygghet bland ungdomar som rör sig i Helsingborgs stadsdelar? Då kan du bli nattvandrare.

Många ungdomar som är ute kvällar och nätter saknar trygga vuxna. En del bara just för stunden, andra har aldrig någon som undrar var de är och hur de mår. Det behövs fler vuxna som kan lyssna, trösta eller bara finnas till hands där det händer. Innan det händer. Det är här du som lugn och trygg vuxen är så viktig. När du nattvandrar gör du skillnad i ditt område!

Nattvandringsgrupper

I Helsingborg finns flera nattvandringsgrupper som gör skillnad för ungdomar och bidrar till ökad trygghet. Grupperna nattvandrar i samverkan med nattvandring.nu i följande områden:

  1. Laröd/Hittarp
  2. Rydebäck
  3. Mariastaden
  4. Kattarp
  5. Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal
  6. Gustavslund

Är du intresserad av att börja nattvandra? Eller vill du starta en egen nattvandrargrupp? Då kan du göra en intresseanmälan till Engagemang Helsingborg. Engagemang Helsingborg samarbetar med stiftelsen nattvandring.nu.

Nattvandring för föreningar

Nu kan din förening nattvandra på Adolfsberg, Dalhem/Drottninghög/Fredriksdal, Högaborg/Eneborg/Söder, Mariastaden, Närlunda/Elineberg och Rydebäck.

För att boka nattvandringspass till er förening måste ni logga in i Helsingborg stads föreningsregister Rbok. läs mer om det här.

Läs mer om nattvandring för föreningar

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?