Vecka 1 2023

Det var god samverkan mellan samtliga tjänstgörande aktörer under nyårshelgen. Det har varit lugnt i flertal stadsdelar där man tidigare veckor haft problem med raketskjutning och skadegörelse.

Trygghetsvärdar och väktare möttes av raketskjutning på flera platser i staden, däribland Furutorpsplatsen, Gläntanskolan, Närlunda, Påarps skola, Stattena och även flera andra platser när man passerat med fordon. Under nyårsafton var det stora folksamlingar i City, främst Slottshagen och Stortorget, mycket trafik och stort antal raketskjutningar.

Resursbilen, det vill säga den speciella väktarbil som arbetar mot otillåtet smällande av fyrverkerier, rullar genom Helsingborg under kvällar och nätter. Bilens viktigaste uppdrag är att synas och skapa trygghet för helsingborgarna och är i tjänst fram till 9 januari.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.